Kadetska liga Vojvodine: Dva poraza domaćina

  12 februar 2010
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Treći turnir Kadetske lige Vojvodine  odigran je prošle subote u hali OSC „Mladost“.

Rukometaši Bečeja odigrali su dve utakmice i pretrpeli su isto toliko poraza. Bečejci su parket napustili pognutih glava posle susreta sa Hercegovinom iz Sečnja (21:9) i Jugovića iz Kaća (31:10). U ostalim utakmicama Hercegovina i Proleter Naftagas su podelili bodove (11:11), dok je Jugović savladao ekipu Ade sa 12:8. Dve utakmice nisu odigrane, jer zbog vremenske nepogode u Bečej nisu došli rukometaši Jabuke.
Posle tri odigrana turnira na čelu tabele su Jugović i Proleter Naftagas sa istim skorom, dok je ekipa Bečeja na petom mestu. Bečejci su do sada pobedili samo ekipu Ade i to službenim rezultatom (10:0).
Stevan Katić, trener kadeta Bečeja, nije zadovoljan rezultatima koje njegova ekipa postiže, ali je, kako je rekao, tako nešto i bilo očekivano jer je ekipa na okupu tek godinu dana. Katić je i pored loših rezultata zadovoljan napretkom u igri mladih rukometaša Bečeja.
Za ekipu Bečeja u Kadetskoj ligi Vojvodine nastupaju golmani Nikola Daradić i Nebojša Reljić, pivotmeni Dejan Džinić i Nemanja Topić, krilni igrači Darko Brankov, Mirko Kostadinoski, Dalibor Markovski, Nenad Mitić i Nebojša Vučinić i bekovi Predrag Grabež, Mihajlo Vasiljević, Slobodan Vukas, Nenad Misita, Milorad Sladić, Milan Živkov, Vojislav Žikić i Marko Brkić. Četvrti turnir Kadetske lige Vojvodine igra se 20. februara u Kaću.                                        

S.M.

Naslovi

Popularni Članci