STONI TENIS: Kraj uspešne sezone za Gradištance

  27 jun 2014
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Na četvrtom BIT kupu održanom 14. juna u Bačkoj Topoli stonoteniserke Vojvodine iz Bačkog Gradišta su osvojile tri medalje – jednu zlatnu, jednu srebrnu i jednu bronzanu medalju. Prvo mesto je osvojila Radmila Tominjak kod mlađih kadetkinja, Barbara Đurčik je bila druga, dok je kod mini-kadetkinja Jovana Kozarski zauzela četvrto mesto.

 


Dan kasnije na Otvorenom prvenstvu Šapca ekipu Vojvodine iz Bačkog Gradišta su predstavljale četiri takmičarke. Radmila Tominjak je nastavila seriju uspešnih nastupa i bila je najbolja u konkurenciji mini-kadetkinja, a drugoplasirana među mlađim kadetkinjama. Ivana Ćućuz je stigla do četvrtfinala u konkurenciji mlađih kadetkinja, kao i Jovana Kozarski kod mini-kadetkinja, dok je Reka Bezeg, članica STK Bečej, bila četvrta.


U apsolutnoj kategoriji mix dublova Radmila Tominjak i Todor Skeledžija, član ekipe Lava iz Jevremovca, osvojili su treće mesto.


Na turniru „STENS open 2014“ održanom minulog vikenda u Sarajevu, jedini predstavnik Vojvodine iz Bačkog Gradišta je bila Radmila Tominjak koja je bila najbolja u konkurenciji mini-kadetkinja, a druga kod mlađih kadetkinja. Ovim takmičenjem je završena uspešna takmičarska sezona mlade stonoteniserke iz ekipe iz Bačkog Gradišta.


B.M.

Naslovi

Popularni Članci