Skupština NUNS-a: Slaviša Lekić novi predsednik

  31 mart 2017
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Skupština Nezavisnog udruženja novinara Srbije izabrala je 25. marta poznatog novinara Slavišu Lekića za predsednika udruženja. Novi predsednik NUNS-a će tu funkciju obavljati do Izborne Skupštine NUNS-a koja će se održati u maju 2018. godine.

Slaviša Lekić je postao predsednik NUNS-a posle Vukašina Obradovića, koji je posle sedam godina rukovođenja NUNS-om nedavno podneo ostavku, godinu dana pre zvaničnog isteka njegovog drugog mandata.
Na Skupštini NUNS-a za Slavišu Lekića je glasalo 126 redovnih članova udruženja. Drugi kandidat Željko Bodrožić dobio je 68 glasova.
U obraćanju Skupštini, novi predsednik Slaviša Lekić je ocenio da je više od časti, ali u isto vreme i obaveza i odgovornost biti na čelu NUNS-a.
Zahvaljujući dosadašnjem predsedniku Vukašinu Obradoviću na uspešnom vođenju udruženja, Lekić je najavio da će nastaviti sve što je NUNS sa Obradovićem radio poslednjih godina. Članovima Skupštine Lekić je poručio: „Želim da sa vama nastavim njegovu misiju. Neće biti brže, jače, bolje, kao što slušamo ovih dana, ali će biti bučnije i žešće“.

Sekretarijat NUNS-a

Naslovi

Popularni Članci