Bečejski mozaik

Danas je u kovid ambulanti Doma zdravlja antigenskim testom testirano 42 građana, a 9 rezultata je bilo pozitivno na kovid-19.

Od sutra će na svim punktovima za vakcinaciju moći da se vakcinišu isključivo građani koji su dobili poziv od elektronske uprave sa terminom vakcinacije, navedeno je u današnjem saopštenju Vlade Srbije.

Premijera duodrame „Gidionov čvor“ zakazana je u Gradskom pozorištu Bečej za 12. i 13. februar.

Polaganjem venaca, parastosom i izgovaranjem molitve Bečejci će 27. januara, na 79. godišnjicu zločina na mestu gde se on dogodio, na komemoraciji kod spomen obeležja na obali Tise odati poštu ubijenima u Velikoj raciji 1942. godine.

Na teritoriji opštine Bečej broj registrovanih aktivnih slučajeva zaraženih kovidom-19 24. januara bio je 87.

Na teritoriji opštine Bečej broj registrovanih aktivnih slučajeva zaraženih kovidom-19 21. januara bio je 107.

Harminc évvel ezelőtt, 1991 januárjában alakult meg a Petőfi Sándor Magyar Kultúrkör, ahol a kilencvenes évek folyamán fokozatosan elindult a kultúrélet.

Nekadašnji predsednik opštine Bečej Vuk Radojević, koji je od 2016. do oktobra 2020. godine bio pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, ali nakon konstituisanja nove pokrajinske administracije nije nastavio da radi na toj funkciji, nedavno je postao zamenik direktora Instituta za ratarstvo i povrtarstvo u Novom Sadu.

Jedan od dobitnika na konkursu Fondacije Prosperitati za razvoj turizma je i društvo sa ograničenom odgovornošću „Obrock food“ iz Bečeja, koje je na konkursu fondacije dobilo 366,4 miliona forinti, to jest oko 120 miliona dinara – oko 40 odsto ulaganja u izgradnju turističkog kapaciteta.

Naslovi

No result...

Popularni Članci