Dečji vrtić „Labud Pejović“ okončao školsku godinu: „Bejbi fest“ i „Igre bez granica“ za kraj

  07 jul 2017
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Na tradicionalnom  „Bejbi festu“ u organizaciji jaslica Predškolske ustanove „Labud Pejović“ 23. juna učestvovalo je stotinak mališana od 6 meseci do tri godine starosti koji su se takmičili u „sportskim disciplinama“ puzanje i guranje kolica, ali su savladali prepreke i na  poligonima. Šlag na torti je i ove godine bio vožnja motorića, deca su tu disciplinu, kao i svake godine, jedva dočekala.

Ovogodišnji „Bejbi fest“ je prva, uslovno rečeno, sportska manifestacija za najmlađe Bečejce koja je održana na delimično rekonstruisanom trgu, ispred gradske kuće, a novina je i to što su ove godine svi učesnici bili i pobednici i nagrađeni su majicama, diplomama i poklončićima.

Kiša, kao što je to prethodnih godina bio slučaj, prošlog petka nije prekinula manifestaciju dečjeg vrtića, već je počela da pada odmah nakon završetka zabave za najmlađe Bečejce.

Zaposleni u dečjem vrtiću su „Bejbi festom“, a dan kasnije, 24. juna, i „Igrama bez granica“ u Goranskom parku veselo okončali školsku godinu. Na „Igrama bez granica“ učestvovali su zaposleni u vrtiću – i njihova deca – koji su uz mnogo smeha na jedan dan i sami postali mališani i gađali balone, rušili flaše sa vodom, skakali u džakovima, slamčicama lovili loptice i klizali se na ciradi, pokušavajući da pobede kolege i sebe uz mnogo teškoća i smeha – jer je cirada bila natopljena vodom i sredstvom za pranje posuđa…

Dan za zabavu odraslih iz dečjeg vrtića okončan je uz paprikaš iz kotlića i odmaranje i sunčanje u Goranskom parku.

K.D.F.

Naslovi

Popularni Članci