Odbojka – I Vojvođanska liga grupa istok (ž): Dve pobede Bečejki na startu prvenstva

  30 oktobar 2017
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Odbojkašice Bečeja su odlično startovala u prvenstvu I Vojvođanske lige grupe istok. Zbeležile su dve pobede i trenutno zauzimaju čelnu poziciju na tabeli.

U utakmici prvog kola u utorak na svom terenu ubedljivo su savladale ekipu Grbića iz Temerina rezultatom 3:0 (25:18, 25:15, 25:14).
U ostalim utakmicama postignuti su sledeći rezultati:
Merkur – Novi Sad II 1:3
Proleter – Bagljaš 023 3:1
Slavija – Mladost 3:2
Slobodna je bila ekipa NS Volej tim

U utakmici drugog kola u subotu su gostovale u Novom Sadu gde su u Sali Tehničke škole Mileva Marić Anštajn savladale drugu ekipu Novog Sada rezultatom 3:1 (25:19, 25:20, 20:25, 25:15). Do pobede su Bečejske došle u nekompletnom sastavu jer trener Aleksandar Ikić zbog povrede nije mogao da računa na prvog korektora ekipe Martu Glavaški i Aleksandru Braun u ostalim utakmicama 2. kola sasatale su se odbojkašice:
Mladost – NS Volej tim 3:1
Bagljaš 023 – Merkur 3:0
Slavija – Proleter 3:0
Slobodna je bila ekipa Grbića.

Na tabeli trnutno vode Bečejke sa 6 bodova, druge su odbojkašice Slavije iz Novog Sada koje imaju bod manje, treća je ekipa Mladosti iz Bačkog Petrovca sa 4 boda, četvrta Bagljaš 023 iz Zrenjanina sa tri boda, koliko ima peta Novog Sada II i šesta Porletera iz Zrenjanina. Potom slede ekipe koje nisu osvojile ni jedan bod: na sedmom mestu su odbojkašice NS Volej tim iz Novog Sada, osme Grbića iz Temerina i poslednji je Merkur iz Bačke Palanke.
U narednom prvnsvenom kolu u subotu u Sali SC „Đorđe Predin Badža“ sa početkom u 18 časova odbojkašice ŽOK Bečeja dočekuju ekipu Bagljaš 023 iz Zrenjanina a sasatju se još:
Proleter – Mladost
Merkur – Slavija
NS Volej tim – Grbić
Slobodna je ekipa Novi Sad II

B.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija