Kancelarija za mlade i KK „Bečej“: Humanitarni turnir

  22 jun 2018
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Kancelarija za mlade opštine Bečej, u saradnji sa KK Bečej od 29. juna do 1. jula organizuje tradicionalni humanitarni turnir u street basketu „Bečej 2018“. Turnir, ove godine peti, jubilarni, počinje 29. juna, u petak, a utakmice će biti igrane u popodnevnim i večernjim terminima na platou ispred gradske kuće u centru grada, na profesionalnoj košarkaškoj podlozi koja se koristi za 3x3 basket turnire.

Kao i prethodni, i ovaj turnir ima humanitarni karakter, ove godine novac se prikuplja za lečenje Bečejca Slobodana Maleševa. „Ovim događajem želimo da pružimo podršku i ljubav jednom od nas, nekome ko je fotografijom ispratio prethodne turnire u street basketu, ali i mnoge druge aktivnosti Kancelarije za mlade opštine Bečej. Peti jubilarni turnir u street basketu posvećujemo našem Slobodanu Maleševu Bobici“, saopštila je Kancelarija za mlade opštine Bečej.

Kotizacija po ekipi je 2.000 dinara (3+1).

Za prva tri mesta obezbeđene su vredne robne nagrade, pehari i diplome. Pored basketa „tri na tri”, biće održano i takmičenje u šutiranju trojki.                                                       

B.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija