Gradsko pozorište: Humanitarna predstava za porodicu Viktorije Kajčić

  12 mart 2019
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Predstava Dramskog studija mladih Gradskog pozorišta Bečej „Gospodar muva“ ponovo će biti prikazana u Gradskom pozorištu sutra, 13. marta od 20 časova.

Ovog puta prihod od prodatih ulaznica namenjen je porodici Viktorije Kajčić, devojčice koja je 7. marta preminula u bolnici u Novom Sadu.

Gradsko pozorište je nameravalo da humanitarnu predstavu odigra za lečenje osmogodišnje devojčice, koja je imala cerebralnu paralizu, hidrocefalus, epilepsiju, bronhitis, a preminula je u bolnici nedugo nakon operacije želuca.  
Iz Gradskog pozorišta Bečej kažu da će predstavu ipak odigrati sa namerom da pomognu porodici preminule devojčice koja je od rođenja bila bolesna. Njena porodica, koju izdržava samohrana majka, živi u teškoj materijalnoj situaciji i neophodna joj je pomoć. Minimalna cena ulaznice je 200 dinara.
Pomoć porodici devojčice može da se uplati i na tekući račun 200-68311330-66.

Predstavu „Gospodar muva“ je po tekstu Vilijema Goldinga adaptirao i režirao Igor Pavlović. Reč je o čuvenom distopijskom romanu koji govori o krahu jedne civilizacije, ali i o preispitivanju ideje ljudskosti u savremenom društvu.

Igraju: Filip Sadžakov, Srđan Tomić, Gordana Adamov, Boris Dimitrijević, Nataša Stojačić, Vanja Bojović, Nikola Zečević, Teodora Zdravković, Stasja Štrbački, Sara Petković, Dimitrije Tucakov.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija