Bioskopski repertoar Gradskog pozorišta: „Džoker“ i „Jeti“ za vikend

  24 oktobar 2019
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

U velikoj sali Gradskog pozorišta 27. oktobra biće prikazani filmovi „Džoker“ i „Jeti – Snežni čovek“.

„Jeti – Snežni čovek“ (3D, sinhronizovani animirani film) vodi publiku u epsku avanturu dugu više od 3.000 kilometara, od ulica kineskog grada do snežnih pejzaža Himalaja, koji svojom lepotom oduzimaju dah.

Kada tinejdžerka Ji slučajno sretne mladog Jetija na krovu zgrade u kojoj živi, ona i njeni nestašni drugari Jin i Peng, daju mu ime Everest i upuštaju se u epsku avanturu kako bi magično stvorenje ponovo ujedinili sa njegovom porodicom, na najvišoj tački na Zemlji. Ali, ova družina moraće uvek da bude korak ispred Berniša, starog bogataša koji želi da zarobi Jetija i zoologa dr Zare, kako bi pomogli Jetiju da se vrati kući.

Projekcija filma počinje u 16 časova. Cena ulaznice je 250 dinara.

U filmu o najpoznatijem negativcu Goram Sitija, o „Džokeru“, ćemo saznati kako je ovaj lik postao najveći strah i trepet Gotam Sitija. Hoakin Finiks tumači Artura Fleka, neuspešnog stendap komičara koji danju radi kao klovn. On se oseća odbačenim od strane društva, a svoju neprilagođenost okruženju otkriva svaki put kada se manijakalno smeje u najmanje prikladnim trenucima. Njegovom duševnom stanju ne pomažu ni ozbiljni psihički problemi. Artur se stara o svojoj majci, ali mu vidno nedostaje očinska figura pa je prinuđen da je traži među ljudima kao što su televizijski voditelj Marej Frenklin koga glumi Robert De Niro i milijarder Tomas Vejn koga glumi Bret Kalen. U svom psihičkom rasulu, njemu se čini da je nasilje jedino rešenje…

Projekcije počinju u 18 i u 20.30 časova. Cena ulaznice je 250 dinara.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija