Zvanični podaci o koronavirusu u Bečeju: Za 24 časa 15 novih slučajeva zaraze

  17 novembar 2020
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Na teritoriji opštine Bečej u poslednja 24 časa raznim testovima evidentirano je 15 slučajeva zaraženih novim koronavirusom.

U kovid ambulanti Doma zdravlja brzim testom testirano je 19 građana, od kojih je 8 pozitivno na kovid-19.

Urađeno je 13 antigenskih testova od kojih je 6 pozitivno.

U poslednja 24 časa stiglo je jedan pozitivan rezultat PCR testa na koronavirus, a danas je uzorkovano 38 PCR testova i poslato na analizu u Institut za javno zdravlje Vojvodine

U poslednja 24 časa nijedna osoba nije upućena na hospitalizaciju, saopštio je Štab za vanredne situacije opštine Bečej koji podatke dobija iz Doma zdravlja.

Prema podacima Instituta za javno zdravlje Vojvodine na teritoriji opštine Bečej na današnji dan registrovano je 46 aktivnih slučajeva zaraženih kovidom-19.

Ukupan broj pozitivnih na kovid-19, testiranih u kovid ambulanti Doma zdravlja na brzom testu od sredine juna do 17. novembra u opštini Bečej je 210.

U Bečeju je juče i danas urađen 121 test (PCR, brzi, antigenski) - 51 juče, a 70 danas, a za dva dana bilo je ukupno 35 pozitivnih rezultata pomenutih testova.

Građani za koje se sumnja da su zaraženi, kao i lica za koje se sumnja da su bila u kontaktu sa zaraženim licima, upućeni su u četrnaestodnevnu izolaciju.

Podsetimo da je na teritoriji opštine Bečej proglašena vanredna situacija.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija