Prvenstvo Srbije do 10 godina starosti: Gradištanke u svom stilu

  01 novembar 2013
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Na državnom prvenstvu dece do 10 godina starosti održanom 27. oktobra u Bačkoj Topoli, stonoteniserka Radmila Tominjak iz Bačkog Gradišta u grupi mini-kadetkinja osvojila je dve srebrne medalje: bila je druga u igri parova i u pojedinačnoj konkurenciji.
Bečejka Reka Bezeg je u istoj grupi, u pojedinačnoj konkurenciji, osvojila treće mesto, a treće mesto u igri parova je takođe pripalo Bečejkama: Reki Bezeg i Lili Tobiaš. 

„Trofej Beograda“

Na turniru „Trofej Beograda 2013“, održanom 20. oktobra, u kategorijama mlađih kadeta i kadeta Gradištanci su učestvovali sa devet takmičara. U konkurenciji mlađih kadeta Akoš Benke je osvojio srebrnu medalju. On je u finalu poražen od Petra Filipovića iz Vranja sa 3:1. U grupi mlađih kadetkinja najbolji rezultat je ostvarila Radmila Tominjak koja se okitila bronzanom medaljom. Ona je u polufinalu poražena od Anđele Menger sa 3:0. Ivana Ćućuz se plasirala u osminu finala. U konkurenciji kadetkinja Edina Benke je stigla do polufinala, kada je poražena od Izabele Lupulesku sa 3:1.

V.F.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija