Skupština Vojvodine: Predsednik opštine Bečej u novoj pokrajinskoj vladi

  20 jun 2016
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Skupština Vojvodine je na trećem po redu zasedanju danas, 20. juna, izabrala novu pokrajinsku vladu u čijem sastavu je i mr Vuk Radojević, aktuelni predsednik opštine Bečej, koji je imenovan na dužnost pokrajinskog sekretara za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo.

Predsednik Vlade Vojvodine je Igor Mirović. Za potpredsednika pokrajinske vlade izabran je Đorđe Milićević, a za potpredsednika i pokrajinskog sekretara za privredu i turizam Ivan Đoković. Drugi potpredsednik Vlade Vojvodine i pokrajinski sekretar za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine ‒ nacionalne zajednice je Mihalj Njilaš.

Na sednici Skupštine Vojvodine izabrani su i članovi pokrajinske vlade: pokrajinski sekretar za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama je Miroslav Štatkić, pokrajinski sekretar za zdravstvo doc. dr Zoran Gojković, pokrajinski sekretar za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova Predrag Vuletić, pokrajinska sekretarka za finansije Smiljka Jovanović, pokrajinski sekretar za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Ognjen Bjelić, pokrajinski sekretar za urbanizam i zaštitu životne sredine Vladimir Galić, pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost prof. dr Zoran Milošević, pokrajinski sekretar za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj Nenad Grbić, pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez i pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo mr Vuk Radojević.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija