VIII OTVORENO PRVENSTVO BEČEJA ZA VETERANE: Bronzani „Ruta“ Glavaški

  22 jun 2012
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Otvoreno prvenstvo Bečeja za veterane u stonom tenisu, „Kolenica kup“, osmi put zaredom je održan prošlog vikenda uz učešće 87 takmičara iz Rumunije, Mađarske, Makedonije, Hrvatske i Srbije. Učesnici „Kolenica kupa“ takmičili su se u četiri starosne kategorije. Među takmičarima je bio i generalni konzul Republike Mađarske Mikloš Ritec.

Najbolji među Bečejcima bio je Milutin Ruta Glavaški, koji je osvojio dva bronzana odličja, u apsolutnoj kategoriji i u kategoriji od 35 do 50 godina. Goran Dragin, Dejan Zeremski, Tibor Bezeg, Karolj Bilik i Perica Pejović stigli su do „glavne table“, ali su ostali bez medalja, dok su Karolj Mađar, Ferenc Čeh i Đorđe Petrov takmičenje završili u grupnoj fazi.
Trofej „Kolenica kupa“ vraćen je u Srbiju, tačnije u Beograd, jer je Zvonimir Britka u finalu savladao Dragana Kneževića iz Osijeka, pobednika sedmog Otvorenog prvenstva Bečeja.
Posle turnira druženje je uz muziku nastavljeno na „Termalcu“.

BIT kup

Na II BIT kupu u Bačkoj Topoli održanom 17. juna, Stonoteniski klub Vojvodina iz Bačkog Gradišta imao je tri predstavnika, koji su osvojili dve zlatne i jednu bronzanu medalju. Radmila Tominjak je bila najbolja u kategoriji dece do drugih razreda osnovne škole, Barbara Đurčik je bila prva u kategoriji četvrtih razreda, dok je Tominjak osvojila i treće mesto u starijoj kategoriji.

I.S.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija