BM teleks od 15. juna 2012.

  15 jun 2012
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

STONI TENIS
TOP 12 Srbije

U Subotici je 9. i 10. juna održan TOP 12 turnir Srbije za mlađe kadetkinje (13 godina). Naslov prvaka na finalnom turniru je osvojila Tijana Jokić iz Vršca, druga je bila Marija Stajić iz Crvene zvezde, a treća Edina Benke iz Bačkog Gradišta. Na turniru nisu nastupile tri najbolje mlađe kadetkinje, Izabela Lupulesku iz Uzdina, Sabina Šurjan iz Bačkog Gradiša i Dragana Vignjević iz Novog Kneževca, jer se sa kadetskom reprezentacijom Srbije nalaze na pripremama za prvenstvo Balkana u Varni u Bugarskoj i Prvenstvo Evrope, koje će biti održano u Beču.

 

DŽUDO
TURNIR „BRANKO DRAGIĆ“

Niz sjajnih rezultata u ovoj sezoni Marko Simić nastavio je i u Kanjiži na X međunarodnom, ujedno i memorijalnom turniru „Branko Dragić“ za poletarce, mlađe i starije pionire, na kojem je učestvovalo 265 takmičara iz 34 kluba sa teritorije Mađarske, Rumunije i Srbije. Simić je u kategoriji +66 kilograma u kategoriji mlađih pionira osvojio zlatnu medalju. Bečejska Mladost nastupila je na tom turniru sa devet takmičara i pored zlata Simića osvojila je još pet medalja. Srebrom se okitio mlađi pionir Zalan Šinkovič u kategoriji +66 kilograma, dok su bronze osvojili poletarci Kosta Šimić u kategoriji do 24 kilograma, Srđan Jokić u kategoriji do 42 kilograma, Nemanja Jokić u kategoriji do 50 kilograma i Marijana Šimić u kategoriji +43 kilograma.

BOKS
PRVENSTVO SRBIJE

Ervin Kovač, mladi bokser Bečeja vraća bečejski boks na stare staze. Nakon uspešnih nastupa u Regionalnoj ligi Sever, pokrajinskom prvenstvu, Kovač se sa Prvenstva Srbije održanom prošlog vikenda u Smederevskoj Palanci vratio sa bronzanom medaljom. On je u četvrtfinalu nokautom u drugoj rundi savladao Jovana Antelja iz subotičkog Spartaka, dok je sumnjivim sudijskim odlukama izgubio u polufinalu od Jovana Pavlovića, takmičara domaće Goše iz Smederevske Palanke, na poene.

PLIVANJE
Tri zlata Ane Jeftenić

Na Međunarodnom mitingu „Primorje 2012 - Sv. Vid“ u Rijeci 10. juna, plivačica PK Svim star Ana Jeftenić je nastupala u sastavu selekcije Plivačkog saveza Vojvodine i osvojila je tri zlatne i jednu srebrnu medalju. Jeftenić je proglašena najboljom plivačicom na takmičenju.

 

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija