BARAŽ ZA PRVU LIGU SRBIJE: Prokockana pobeda

  20 april 2012
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Iako imaju još tri utakmice u baražu za popunu Prve lige Srbije, može se reći da su se Bečejci u drugom kolu, kada su ugostili Pirot, kockali sa svojom sudbinom i olako propustili priliku da ostvare pobedu. Imali su Bečejci tri minuta pre kraja meča prednost od jednog gola (2:1), ali do kraja utakmice ne samo da nisu zadržali bod, već su pustili da „paket“ od tri boda ode u Pirot.

Mogli su domaći već u prvih 20. minuta da reše meč u svoju korist, ali su propustili šanse da realizuju tri penala, a i većina njihovih šuteva ka golu Pirota završila je u okviru gola. Sa druge strane, gosti su u prvom poluvremenu samo jednom uputili loptu ka golu, ali je i to bilo dovoljno za 1:0. Usledio je novi talas ofanzivne igre Bečeja iz kog se u 19. minutu „rodio“ gol Arvaia. Posle pauze nastavili su domaći ofanzivno i ponovo preko Arvaia došli do drugog gola. Usledio je pakao na terenu. Gosti su pokušavali da pomrse konce domaćinu, koji je zbog preterane želje za pobedom i nervoze zbog obilja nerealizovanih prilika dozvolio protivniku da pri kraju meča šutira penal, da izjednači, a potom i da preko kontre povede i pobedi.
Trener Bečeja Dejan Kapriš bio je nezadovoljan utakmicom i rezultatom.
- Jednostavno nismo imali sreće. Protivnik je u prvom poluvremenu uputio samo jedan šut ka golu i poentirao je, a mi smo imali desetak šansi i skoro ništa. Za sve propušteno stigla nas je i kazna. Sledi nam teško gostovanje u Novom Pazaru, nepoznatom protivniku kojeg bodri puna hala, koji fanatično i borbeno gine za svaku loptu na terenu - rekao je Kapriš.

I.S.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija