BARAŽ ZA PRVU LIGU SRBIJE: Četvorka Arvaija

  13 april 2012
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Igrači Kluba malog fudbala Bečej nakon osvojenog prvog mesta u Drugoj ligi Srbije grupa Vojvodina, plasirali su se u baraž za ulazak u Prvu ligu Srbije, gde u okviru ligaškog sistema odmeravaju snage sa pobednicima tri drugoligaške grupe, Zemunom, Pirotom i Novim Pazarom.

Prvi protivnik bio je Zemun, za kog igra nekadašnji igrač Juventusa i kapiten Partizana Zoran Mirković. Slavili su Bečejci kao gosti u tom meču u ponedeljak, posle uzbudljive i neizvesne završnice, sa 5:4.
Prvih 20 minuta meča viđena je ravnopravna borba, a to je prikazivao i rezultat na semaforu, 3:3. U drugom delu susreta gosti su za nijansu bili bolji, kako u odbrani, tako i u napadu. Vešto su uspevali da kazne greške protivnika i da realizuju svoje šanse, i otišli su kući sa golom manje u svojoj mreži i sa prva tri boda u baraž sistemu. Strelci za Bečej bili su Šćepanović i Arvai (4), koji nije krio oduševljenje posle pobede nad sasvim nepoznatom ekipom Zemuna.
- Utakmica je bila teška. Zemun je u više navrata vodio, u jednom delu meča čak i sa dva gola razlike. Mi smo uspeli u više navrata da se rezultatski vratimo u život, i na kraju i da savladamo protivnika. Preovladala je naša fizička sprema i podatak da smo znatno mlađa ekipa od protivnika - rekao je Arvai.
Bečej sutra igra protiv Pirota. Utakmica počinje u 19 časova u OSC-u „Mladost“.
- Idemo na tri boda i na još jedan korak ka cilju, ulasku u futsal elitu - naglasio je Arvai.

I.S.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija