PRVENSTVO SRBIJE ZA KADETKINJE: Sabina Šurjan druga u državi

  16 mart 2012
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Stonoteniserka Vojvodine iz Bačkog Gradišta Sabina Šurjan osvojila je drugo mesto na Prvenstvu Srbije za kadetkinje proteklog vikenda u Subotici. Ispred Gradištanke bila je Ivana Vejnović iz Sente, a iza Dragana Vignjević i Ela Halas iz Novog Kneževca. Protivnice Šurjanove su bile uglavnom starije takmičarke od nje.

Mlada Gradištanka je ostvarila veliki uspeh i u konkurenciji parova: sa klupskom koleginicom Edinom Benke osvojila je treće mesto.
Predsednik Stonoteniskog kluba Vojvodina Šandor Poljak postavio je pitanje da li će nadležni u opštini Bečej i Bačkom Gradištu zvanično čestitati na ovim i svim dosadašnjim rezultatima stonoteniserki i stonotenisera ovog kluba:
- Po svemu sudeći, mnogima ne odgovaraju uspesi gradištanskih stonotenisera, i sa taktikom da se što manje čuje o njima, pokušavaju da relativizuju njihov uspeh, što posle neko može sebi da pripiše prilikom izbora sportiste godine, dodela sportskih stipendija i raspodele budžetskih sredstava opštine za sportske klubove. Ne zaboravimo da su rezultati postignuti u olimpijskom sportu.

Milen Vesović

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija