OTVORENO PRVENSTVO BEČEJA: Gradištanci blistali

  02 mart 2012
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Stonoteniseri gradištanske Vojvodine zabeležili su osvajanjem šest medalja sjajan rezultat na Otvorenom prvenstvu Bečeja za mlađe kategorije (zabavište, mini-kadeti, kadeti).

Organizator turnira, igranog prošle nedelje u OSC-u „Mladost“ gde je nastupio 190 stonotenisera iz 28 klubova sa teritorije Rumunije i Srbije (najbrojniju ekspediciju imala je upravo Vojvodina sa 10 takmičara), Stonoteniski klub Bečej osvojio je tri medalje. Zlato u konkurenciji mini-kadeta (I-II razredi osnovne škole) pripalo je Bogdanu Jefteniću, srebro je osvojila Reka Bezeg, a bronzano odličje Lila Tobijaš (obe I-II razredi osnovne škole). Ivana Ćućuz i Teodora Đukić su se plasirale u nokaut fazu, a Strahinja Lam, Jovan Greksa, Vesna Matijević i Tijana Đukić su takmičenje završili u eliminacionim mečevima.
Od Gradištanaca najuspešniji je bio Akoš Benke, koji je osvojio prvo mesto (III-IV razredi osnovne škole), Sabina Šurjan (V-VI razredi osnovne škole) i Aneta Poljak (VII-VIII razredi osnovne škole) okitile su se srebrom, dok su Radmila Tominjak (I-II razredi osnovne škole), Edina Benke (III-IV razredi osnovne škole) i (I-II razredi osnovne škole) osvojili bronzane medalje. Barbara Đurčik i Silard Kovač plasirali su se u osminu finala, dok su Ana Vamoš, Dorian Bata, Mihalj Varga i Emeše Lukač takmičenje završili u grupnoj fazi.
– Zadovoljan sam napretkom naših mladih stonotenisera, njihovim razvojem i sve ozbiljnijim radom, ali i pored toga mišljenja sam da je pred njima još mnogo napornog rada – rekao je Goran Dragin, predsednik STK Bečej.

I.S.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija