DRUGA LIGA SRBIJE – VOJVODINA: Sremska Mitrovica „glumila“ Kačarevo

  24 februar 2012
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Igrači kluba malog fudbala Bečej kontrolnim mečom sa trećeligašem Sremskom Mitrovicom odigranom prošlog vikenda završili su pripremni period za nastavak takmičarske sezone u Drugoj ligi Srbije – grupa Vojvodina, koja startuje sutra utakmicama 8. kola. Bečej ide na jug Banata, u goste ekipi Kraljevićevo iz Kačareva.

Prvo poluvreme susreta u Sremskoj Mitrovici pripao je domaćinu, koji je i vodio sa 3:2, ali je presudan bio dogovor Bečejaca napravljen u svlačionici, nakon kojeg su gosti ozbiljnije ušli u meč i u drugom delu susreta visokom pobedom od 10:4 pokazali da je kvalitet na njihovoj strani. Pored meča sa Sremskom Mitrovicom, igrači KMF Bečeja su tokom pripreme za prolećni deo prvenstva odigrali još četiri utakmice, u kojima su zabeležili tri pobede i jedan poraz. Još jednom je bila savladana Sremska Mitrovica, ovaj put u Bečeju i to sa 5:0, pobeđena je u gostima i vrbaška ekipa Leteći holanđanin sa 7:1, kao i Sombor, kod kuće, sa 6:2, a jedini poraz Bečejci su doživeli od Tanga na svom terenu sa 5:1.
Više nego zadovoljan pripremama, trener Bečeja Dejan Kapriš optimista je i u pogledu ispunjenja zacrtanog cilja još sa starta šampionata, ulazak u baraž za Prvu ligu Srbije, a nakon toga i ulazak u elitni rang takmičenja futsala.
- Očekujem potvrdu igre i rezultata iz jesenjeg dela šampionata. Najbližem pratiocu, novosadskoj ekipi Tvrđave bežimo pet bodova, tako da verujem da će naša sudbina biti odlučena u prva četiri kola, kada imamo tri gostovanja. Idemo na noge Kraljevićevu iz Kačareva, dolazi nam Forum iz Vršca i idemo u Kulu Hajduku, i Tvrđavi u Novom Sadu. Igrački kadar je skoro ostao isti, došlo je do manjih izmena. Klub su napustili Zoran Ćurčić, koji je trenutno bez angažmana, i Aleksandar Lazarević, koji je pojačao trećeligaša Sombor. Skoro svi igrači koji su izneli jesenji deo prvenstva ostali su mi na raspolaganju, a u slučaju da izborimo baraž, gledaćemo da još više ojačamo ekipu - kazao je Kapriš.
Što se tiče sutrašnjeg protivnika, Kraljevićeva iz Kačareva, Kapriš je rekao da iako se radi o neugodnoj ekipi koja pod naletom podrške svojih navijača ume da bude tvrd protivnik, da će do izražaja doći kvalitet njegovih igrača, što će biti dovoljno za nova tri boda lidera na tabeli.

I.S.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija