Bačko Petrovo Selo: Nova ekspozitura Razvojne banke Vojvodine

  04 februar 2011
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

U centru Bačkog Petrovog Sela, u blizini poslovnog prostora gde je do 22. novembra 2009. godine bila Vojvođanska banka, tada jedina poslovnica neke banke u ovom naseljenom mestu, u utorak je otvorena ekspozitura Razvojne banke Vojvodine, što je od posebnog značaja za oko 8.000 žitelja najbrojnije mesne zajednice u opštini Bečej.

– Želja nam je bila da izađemo u susret potrebama stanovnika Bačkog Petrovog Sela i omogućimo im da lagodnije mogu da obave svoje svakodnevne novčane transfere jer više neće morati da putuju desetak kilometara do najbliže banke – rekao je Robert Prokop, regionalni direktor RBV.
Svečanom otvaranju uređenih prostorija ekspoziture, gde su račun otvorili i prvi žitelji Bačkog Petrovog Sela, pored predstavnika Razvojne banke Vojvodine i Mesne zajednice prisustvovali su i čelnici lokalne samouprave.
– Zahvaljujem se Upravnom odboru i menadžmentu RBV koji su prepoznali potrebu i izašli u susret našem apelu koji je ujedno bio i apel žitelja sela i učinili napor da otvore ekspozituru banke. Nadam se da će ova banka biti održiva, odnosno da će poslovati tako da će banka, a i stanovnici Bačkog Petrovog Sela od toga imati benefit – rekao je Budislav Medurić, zamenik predsednika opštine Bečej.
Ekspozitura RBV će biti otvorena radnim danima od 8 do 16 časova, a brojevi telefona su 021/804-005 i 021/804-105.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija