Još jedan visok poraz: Nišlije rafalno

  10 decembar 2010
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

U 11. kolu Prve futsal lige Srbije ekipa Bečeja ugostila je na svom terenu, u sali OSC-a „Mladost“, pred oko 500 gledalaca ekipu VIK Naissus iz Niša i izgubila sa ubedljivih 4:11 (2:7).
Bečejci, koji su na poslednjem mestu na tabeli, nadali su se pobedi i bodovima, kako bi u drugi deo polusezone ušli sa više od 4 boda koliko ih trenutno imaju.

Utakmica je po ekipu KMF Bečeja dobro počela da bi tim iz Niša uspeo da napravi preokret i da za sedam minuta dotuče Bečejce - 1:7. Drugo poluvreme proteklo je mirnije, iako je tim Bečeja igrao u pojedinim trenucima bez golmana, to jest sa igračem više u polju, i završilo se sa miroljubivih 2:2, što je u konačnom skoru, po isteku 40. minuta, značilo da su Nišlije odnele bodove sa ubedljivih 4:11.
Tako je tim Bečeja, posle 11 kola, ostao zakucan na dnu tabele sa četiri boda, a u sledećem kolu gostuje u Pirotu, istoimenoj ekipi, koja sa osam osvojenih bodova u dosadašnjem delu prvenstva, predstavlja jednog od direktnih konkurenata u borbi za opstanak.
Pred put u Pirot trener Dejan Stanojev je rekao:
- Nama je sada svaka utakmica kvalifikaciona, daćemo sve od sebe u Pirotu kako bismo pokušali da nadoknadimo to što smo izgubili u prethodnom meču, ali realno, biće to jedna veoma teška utakmica.

V.Lj.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija