Odbojka – I vojvođanska liga grupa centar (ž): Libero – NS Tim 0:3

  21 februar 2017
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Odbojkašice Libera iz Bačkog Gradišta su pretrpele poraz na svom terenu od ekipe NS Tim iz Novog Sada rezultatom 0:3 (16:25, 14:25, 14:25) u utakmici 10. kola I vojvođanska liga grupa centar.

Ovo je osmi poraz odbojkašica iz Bačkog Gradišta a u dosadašnjem toku takmičenja su zabeležile samo dve pobede i to na parketu u sali OŠ „Svetozar Marković“ gde igraju kao domaćini. Savladale su ekipu Beočin metala (3:0) i Lavice 07 iz Novog Sada (3:2) koje su inače lideri na tabeli sa 23 boda uz 8 pobeda i samo 2 poraza od kojih je jedan upravo od Bačkogradištanki koje su pretposlednje - devete sa 5 bodova. Poslednja je ekipa iz Beočina bez ijednog osvojenog boda.

- Sigurno da nismo u potpunosti zadovoljni devetim mestom jer mislim da trenutni plasman nije prava slika dosadašnjeg rada. Verujemo da će drugi deo sezone biti mnogo uspešniji i da ćemo popraviti našu poziciju i približiti se sredini tabele. – kaže trener Marinko Momčičević koji na raspolaganju ima sledeći sastav:
Dragana Repanović, Gordana Pavkov, Jovana Kupreščanin, Nikolina Raković, Milica Marošanović, Ivana Slavnić, Marija Đurić, Tanja Drljača, Maja Jevtić, Nina Slavnić, Dragana Markov, Pani Šoltiš, Miroslava Spajić, Jovana Stojanović, Nadica Stanojević, Katarina Tatić, Jelena Rakić, Danica Đumić, Željana Miličević.

U ostalim utakmicama 1. kola nastavka prvenstva sastale su se:

Slavija – Grbić 0:3
Dunav volej – NS Volej tim 1:3
Beočin – Lavice 07 0:3
Odložena je utakmica Štrand volej – Star a u narednom kolu odbojkašice Libera ponovo igraju na svom parketu.

U nedelju 26. februara sa početkom u 14 časova dočekuju ekipu Štrand volej iz Novog Sada od koje su u prvom delu pretrpele poraza rezultatom 3:0 a igraju još:

NS Tim – Beočin
Lavice 07 – Dunav volej
NS Volej tim – Slavija
Grbić – Star

V.F.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija