Bečej: Najviše zaraženih đaka u srednjim, a najviše zaposlenih u osnovnim školama

  24 novembar 2020
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Zaraženih novim koronavirusom sve je više i u školama, u kojima je sve teže organizovati i nastavu, s obzirom na to da su brojni nastavnici u izolaciji ili su pozitivni na testovima na kovid-19.

Prema zvaničnim informacijama, na današnji dan (24. novembar) u osnovnim i srednjim školama, u ŠOSO „Bratstvo“, u Muzičkoj školi „Petar Konjović“ i u Predškolskoj ustanovi „Labud Pejović“ ukupan broj dece kod kojih je potvrđena zaraza kovidom-19 je 13, u izolaciji je 201 dete, kod 18 zaposlenih je potvrđena zaraza i još 39 je u izolaciji.

U osnovnim školama na teritoriji opštine Bečej je kod 4 učenika potvrđeno prisustvo koronavirusa, a 124 je u izolaciji. Kod ukupno 11 zaposlenih u školama je potvrđeno prisustvo virusa i još 22 se nalazi u izolaciji.

U školi „Sever Đurkić“ ima dva potvrđena slučaja među učenicima i 35 njih je u izolaciji. Među zaposlenima je 4 zaraženih, a 10 je u izolaciji.

U školi „Zdravko Gložanski“ nema potvrđenih slučajeva zaraženih učenika, ali ih je 56 u izolaciji. U toj školi zaraza je potvrđena u slučaju 4 zaposlene osobe a 3 ih je u izolaciji.

U školi „Šamu Mihalj“ u Bečeju jedan učenik je zaražen i 17 je u izolaciji. Kod dvoje zaposlenih je potvrđena zaraza i troje ih je u izolaciji.

U školi „Petefi Šandor“ u Bečeju nema zaraženih đaka, a 4 njih je u izolaciji. Kod zaposlenih nema potvrđenih slučajeva zaraze, niti ih ima u izolaciji.

U školi „Svetozar Marković“ u Bačkom Gradištu u slučaju jednog učenika je potvrđena zaraza, a 9 ih je u izolaciji. Među zaposlenima postoji jedan potvrđen slučaj i 4 je u izolaciji.

U školi „Šamu Mihalj“ u Bačkom Petrovom Selu nema potvrđenih slučajeva zaraženih učenika, troje ih je u izolaciji, nema ni zaposlenih kojima je potvrđena zaraza, a dvoje ih je u izolaciji.

U bečejskim srednjim školama ima ukupno 9 potvrđenih slučajeva zaraze koronavirusom među đacima i 54 ih je u izolaciji. Kod dvoje zaposlenih je potvrđeno prisustvo koronavirusa, a 7 ih je u izolaciji.

U Ekonomsko-trgovinskoj školi kod 7 učenika je potvrđena zaraza, a 22 je u izolaciji, među zaposlenima nema potvrđenih slučajeva, a 5 ih je u izolaciji.

U Gimnaziji Bečej zaraza je potvrđena kod dvoje učenika i 24 je u izolaciji. Među zaposlenima potvrđena su dva slučaja zaraze, a u izolaciji ih nema.

U Tehničkoj školi nema potvrđenih slučajeva zaraženih učenika, a 8 ih je u izolaciji. Potvrđenih slučajeva nema među zaposlenima, od kojih je dvoje u izolaciji.

U ŠOSO „Bratstvo“ nema zaraženih i izolovanih đaka, a kod 4 zaposlene osobe je potvrđena zaraza i 4 ih je u izolaciji.

U Muzičkoj školi „Petar Konjović“ kod jednog učenika je potvrđena zaraza, 14 je u izolaciji, a jedan zaposleni je u izolaciji.

U Predškolskoj ustanovi „Labud Pejović“ kod dece nije potvrđena nijedna zaraza, a 23 mališana je u izolaciji. Kod zaposlenih postoji jedan potvrđen slučaj zaraze i još 5 ih je u izolaciji.

 

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija