Kod sportskog centra: Štedljive svetiljke u javnoj rasveti

  18 septembar 2015
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Rekonstrukcija javne rasvete kod sportskog centra „Đorđe Predin Badža“, započeta je 8. septembra, i trebalo bi da bude završena u roku od 15 radnih dana.

U postupku javne nabavke, koja je raspisana 6. avgusta, za radove i nabavku materijala za rekonstrukciju javne rasvete kod sportskog centra izabrana je zajednička ponuda firme „Elektro liv“ iz Bečeja i „Elektroinstalater Feri“ iz Bačkog Petrovog Sela, a ugovorena vrednost radova je 1.143.630 dinara bez PDV-a. Reč je o zameni 55 sijalica štedljivim led svetiljkama na parkingu i oko sportskog objekta, a predviđeno je i čišćenje, zaštita i farbanje postojećih stubova.
Ukupna projektna vrednost obnove javne rasvete je 1.782.000 dinara sa PDV-om, Pokrajinski sekretarijat za energetiku i mineralne sirovine odobrio je 1.034.457 dinara bez PDV-a, a ostatak finansira Direkcija za izgradnju, odnosno, kako je ranije rekao direktor Direkcije za izgradnju, realizaciju projekta Pokrajinski sekretarijat za energetiku i mineralne sirovine sufinansira sa 1.188.000 dinara, a učešće Direkcije za izgradnju je 297.000 dinara bez PDV-a.

Lj.M.

Naslovi

Popularni Članci