Konkurs za kupovinu seoskih kuća: Milion dinara bračnim parovima u Vojvodini

  21 jul 2017
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Pokrajinski Zavod za ravnopravnost polova raspisao je konkurs za dodelu bespovratnog novca bračnim parovima u Vojvodini za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom.

Za tu namenu će iz pokrajinskog budžeta biti obezbeđeno 43 miliona dinara, zainteresovani mogu da konkurišu samo sa jednom prijavom, a iznos dobijenog novca ne može biti veći od milion dinara.
Pravo da konkurišu do 30. septembra imaju supružnici čija bračna zajednica traje najmanje godinu dana ili vanbračni partneri sa trajnijom zajednicom života, u skladu sa zakonom, navodi se u konkursu.
Neki od uslova konkursa su da jedan od učesnika konkursa nije stariji od 40 godina, da nisu u krvnom, tazbinskom ili srodstvu po usvajanju sa potencijalnim prodavcem nepokretnosti, da nisu vlasnici ili suvlasnici  nekretnine i da istu nisu otuđili u prethodnih 5 godina, da je bar jedan supružnik (partner) u radnom odnosu, da imaju najmanje 5 godina neprekidno prijavljeno prebivalište na teritoriji Vojvodine, da tržišna vrednost predmetne nepokretnosti ne prelazi 2 miliona dinara.
Prijave na konkurs sa obaveznom dokumentacijom dostavljaju se na adresu Pokrajinskog zavoda za ravnopravnost polova u Novom Sadu, poštom ili lično, sa naznakom „Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava bračnim parovima na teritoriji Vojvodine za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom“.
Zainteresovani dokumentaciju mogu preuzeti sa sajta Zavoda za ravnopravnost polova, a za ostale informacije se mogu obratiti na brojeve telefona: 021-6615-177 i 021-6615-133.         

B.M.

Naslovi

Popularni Članci