JOOLA kup u Novom Sadu: Sabina je treća

  24 decembar 2010
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Na međunarodnom takmičenju u stonom tenisu koji se boduje za savezne rang-liste u kategorijama za mlađe kadete i kadete, na novogodišnjem JOOLA kupu u Novom Sadu 18. i 19. decembra učestvovalo je 396 takmičara iz Makedonije, Bugarske, Rumunije, Mađarske, Hrvatske, Crne Gore i BiH. Na takmičenju su nastupili i članovi STK Vojvodina iz Bačkog Gradišta.

Najbolji rezultat je ostvarila Sabina Šurjan koja je osvojila treće mesto u kategoriji devojčica do 10 godina. Ona je u polufinalu izgubila od Rumunke Chirceanu Denise sa 3:1 (svi setovi su igrani na razlike).
Akoš Benke, Edina Benke i Aneta Poljak su prošli kvalifikacione grupe. Poljak je u svojoj kvalifikacionoj grupi pobedila reprezentativku Kiru Sabo iz Mađarske i Rumunku Bibirica Siminu i Jovanu Knežević iz Zmajeva, dok je na glavnoj tabli za ulazak u 16 igrala sa još jednom Rumunkom, Plaeasu Mihaelom od koje je poražena sa 3:1. Akoš Benke je istim rezultatom poražen od prvaka turnira, Filipa Radovića iz Crne Gore. Edina Benke je takođe poražena od takmičarke iz Rumunije.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci