Polurešenja i ničija odgovornost

  12 avgust 2016
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

U prethodnom broju Bečejskog mozaika objavljen je tekst o tome da je nekadašnja železnička kućica, trotoar ispred nje i okolina na raskrsnici s koje vozila idu ka Srbobranu, osim što je ruglo tog dela grada, ozbiljno ugrožava i bezbednost učesnika u saobraćaju.

Naime, od rastinja na pružnom prelazu raskrsnica nije bila pregledna, jer trava tamo nije košena mesecima. Nakon objavljivanja teksta, trava je na raskrsnici u drugoj polovini jula meseca pokošena, međutim, sada su vidljivi gvozdeni stubovi za koje je bila pričvršćena rampa dok su vozovi saobraćali između Bečeja i Novog Sada. Ti stubovi, dosad nevidljivi zbog visoke trave, takođe predstavljaju opasnost po bezbednost onih koji se saobraćaju u tom delu Bečeja.
Osim košenja trave na raskrsnici nije urađeno ništa više, uprkos tome što je pored trotoara ispred železničke kućice visoka trava i razbacano smeće u džakovima, a smeće na visokim temperaturama je leglo zaraze. Decu i njihove roditelje koji prolaze ispred železničke kućice, a ta ulica je veoma frekventna, plaše i psi lutalice u okolini tog objekta, a stiče se utisak i da neko povremeno boravi u kući, takođe s psom, koji nije adekvatno zbrinut (nema dvorišta, nema ograde oko kućice).

K.D.F.

Naslovi

Popularni Članci