Opština kupuje stolice za veliku salu: Milion dinara za stolice

  31 maj 2013
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Opštinska uprava lokalne samouprave raspisala je 24. maja javnu nabavku male vrednosti za kupovinu stolica za veliku salu opštine. Javna nabavka je trajala nedelju dana, a zatvorena je danas, 31. maja, kada su trebale da budu otvorene i ponude.

Mada u svečanoj sali gradske kuće ima stolica, doduše u trošnom su stanju, kupuju se nove.
Od zainteresovanih ponuđača tražila se ponuda za kupovinu 123 stolice. Od tog broja 15 treba da su polufotelje sа rukonaslonima, izrađene od bukovog masiva, boja drvenog dela treba da bude natur bukva, lakirano poliuretanskim lakom od visokog sjaja. Polufotelje treba da budu tapacirane štofom bidermajer, traži se šara bordo-krem boje, a na ivicama stolica metalna ukrasna traka, piše u narudžbini.
Obične stolice, 108 komada, treba da budu bidermajer, izrađene od bukovog masiva, boja drvenog dela treba da bude natur bukva, lakirano poliuretanskim lakom od visokog sjaja. Stolice treba da budu tapacirane štofom bidermajer, traži se šara bordo-krem boje, a na ivicama stolica metalna ukrasna traka.
U dokumentaciji za javnu nabavku male vrednosti, koja je objavljena na internet stranici opštine, ne navodi se koliko novca opština planira da potroši na stolice, međutim, uspeli smo da saznamo da je reč o iznosu od oko milion dinara – oko 10.000 evra.

R.M.

Naslovi

Popularni Članci