Opštinski štab za vanredne situacije: Uslovi za održavanje sportskih takmičenja

  27 oktobar 2021
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Štab za vanredne situacije opštine Bečej 25. oktobra doneo je zaključak kojim daje saglasnost na održavanje sportskih događaja (takmičenja) na otvorenom i zatvorenom prostoru na teritoriji opštine Bečej.

U zatvorenom prostoru dozvoljeno je prisustvo najviše do 30 odsto posetilaca od ukupne popunjenosti kapaciteta – posetioci moraju da nose zaštitne maske.

U slučaju da se sportsko takmičenje održava na otvorenom, dozvoljeno je prisustvo najviše do 50 odsto posetilaca od ukupne popunjenosti kapaciteta – posetioci moraju da nose zaštitne maske.

Organizatori takmičenja se, po zaključku Štaba, obavezuju da obezbede maske i sredstva za dezinfekciju ruku za one koji učestvuju u organizaciji takmičenja, da prate preporuke o merama prevencije nadležnog instituta za javno zdravlje, te da održavanje događaja prijave Odeljenju za urbanizam, građevinarstvo, komunalne poslove, saobraćaj i inspekcijski nadzor Opštinske uprave opštine Bečej, navodi se u zaključku Štaba za vanredne situacije opštine Bečej.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija