Gradsko pozorište: Sanaciju krova radi GP Novi Bečej za 18 miliona dinara

  24 avgust 2022
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Opština Bečej je na konkursu Ministarstva kulture i informisanja „Gradovi u fokusu 2022“ koji je okončan krajem aprila meseca, dobila 14 miliona dinara za sanaciju krova Gradskog pozorišta Bečej, dok je udeo jedinice lokalne samouprave trebalo da bude oko dva miliona dinara.

U međuvremenu je sprovedena javna nabavka i naručilac, Opštinska uprava Bečej je 5. avgusta donela odluku o dodeli ugovora jedinom ponuđaču, GP Novi Bečej d.o.o. za sanaciju krava Gradskog pozorišta.

Vrednost ugovora je 15.623.696,50 dinara (18.748.435,80 dinara sa PDVom), viša od procenjene vrednosti javne nabavke koja je bila 13,3 miliona dinara.

Ponuđač GP Novi Bečej je jedini podneo ponudu, dokazao ispunjenost kriterijuma za kvalitativan izbor.

Naručilac u skladu sa članom 146. Zakona o javnim nabavkama može da dodeli ugovor ponuđaču čija ponuda sadrži ponuđenu cenu veću od procenjene vrednosti javne nabavke, te u skladu sa navedenim komisija za javne nabavke predložila je naručioca da donese odluku o dodeli ugovora GP Novi Bečej.

Rok za sanaciju krova Gradskog pozorišta je 90 radnih dana.

Direktor Gradskog pozorišta Bečej Zdravko Petrović rekao je da očekuje da će radovi biti započeti krajem avgusta ili u septembru, te da će da budu okončani pre početka sezone kiša.

Po njegovim informacijama, popravka krova koji se prokišnjava, biće rađena fazno i rad u pozorištu bi trebalo da se odvija normalno.

K.D.F.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija