Prvenstvo Srbije za mlađe i starije pionire: Bečejci dobri u Zrenjaninu

  01 april 2010
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Prvenstvo Srbije za mlađe i starije pionire održano je prošlog vikenda u Zrenjaninu. PK Bečej i PK Svim star su na ovom takmičenju imali zapaženu ulogu. Plivači Bečeja (’96 i ’97. godište), Aron Šinkovič, Marina Matić, Marijana Stefanović i Čongor Tot Hasnosi, uspeli su da u konkurenciji 25 ekipa zauzmu deseto mesto sa 124 osvojena boda. Aron Šinkovič je odličnim plivanjem uvršten na širu listu kandidata za kadetsku reprezentaciju Srbije.

PK Svim star je u Zrenjaninu nastupio sa četvoro plivača (mlađi pioniri). Jelena Ječanski, Nikola Ratkov, Jovana Đurić i Lenke Horvat su dobrim plivanjem i osvajanjem medalja uspeli da se plasiraju u zlatnu sredinu, na 12. mesto. Posebno dobar nastup imala je Ječanski koja je u ukupnom plasmanu po osvojenim bodovima zauzela 8. mesto do 87 mlađih pionirki.                         

KOA u Zrenjaninu

U Zrenjaninu je održano i Prvenstvo Srbije za kadete, juniore i seniore (KOA) uz učešće najboljih plivača u svim kategorijama. Odličan uspeh na ovom takmičenju ostvario je plivač Bečeja Sebastijan Sabo, koji je u trci na 1.500 metara slobodno osvojio bronzanu medalju. Odličje istog sjaja pripalo je i štafeti 4x100 metara mešovito koja je plivala u sastavu Šebešćen Šinkovič, Daniel Farkaš, Robert Šimon i Donald Fenjveši.

Memorijal Lazar Stojšić

Memorijalni plivački miting „Lazar Stojšić“ biće održan u subotu na zatvorenom bazenu OSC „Mladost“. Organizator (PK Bečej) očekuje učešće preko 400 plivača iz zemlje i inostranstva. Kvalifikaciona takmičenja počinju u 10 sati. Ulaz na bazen OSC-a je besplatan.

S.M.Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija