Bečejski mozaik

U Kamp naselju, u blizini spusta za čamce na obali Tise pojedini građani nisu u mogućnosti da puste svoja plovila u reku uprkos tome što imaju važeće dozvole za korišćenje veza za čamce, jer se na mestu za njihov čamac izvode radovi.

Iz Doma zdravlja obaveštavaju građane da će u subotu, 24. aprila, od 8 do 15 časova u sportskom centru biti omogućena imunizacija građana ruskom vakcinom SputnikV bez prethodnog zakazivanja preko e-uprave.

Početkom aprila započeta je izgradnja temelja hotela „Experience“ u Zmaj Jovinoj ulici 85 čiji je kamen temeljac u prisustvu domaćih i zvaničnika Mađarske i investitora položen 4. marta.

Na teritoriji opštine Bečej 21. aprila je prisustvo koronavirusa antigenskim i PCR testovima potvrđeno kod 10 osoba, a četvoro građana je upućeno na bolničko lečenje.

Iz Doma zdravlja obaveštavaju građane da će za pravoslavni Uskrs i za 1. maj, od 30. aprila do 4. maja, organizovati dežurstvo u svim radnim jedinicama.

Na teritoriji opštine Bečej 20. aprila je prisustvo koronavirusa antigenskim i PCR testovima potvrđeno kod 15 osoba, a dvoje građana je upućeno na bolničko lečenje.

Komunalno preduzeće „Potisje“ Bečej će sekundarne sirovine u maju odnositi prema sledećem rasporedu: 10. i 24. maja u Bačkom Petrovom Selu, 12. i 26. maja u I Mesnoj zajednici u Bečeju, 13. i 27. maja u II Mesnoj zajednici i 14. i 28. maja u III Mesnoj zajednici u Bečeju.

Zbog planiranih radova na elektrodistributivnoj mreži delovi Bečeja sutra (22. aprila) i prekosutra (23. aprila) neće imati struju.

Na teritoriji opštine Bečej u poslednja 24 časa (19. aprila) prisustvo koronavirusa antigenskim testovima potvrđeno je kod 14 osoba, a troje građana je upućeno na bolničko lečenje.

Naslovi

No result...

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija